footprints

De droomfabriek

Wat doen wij?

Samen met jou zetten we stappen naar de toekomst. Hoe doen we dat?

We bespreken jouw dromen & toekomstplannen

Met één van onze Droombegeleiders bespreek je jouw dromen en toekomstplannen. Vervolgens kijk je samen met de Droombegeleider welke stappen je kan nemen om aan deze droom en jouw toekomst te werken. 

SAMEN KIJKEN WE WAT JIJ NODIG HEBT

Dit kan bijvoorbeeld het volgen van een workshop of training zijn. Of een keer ergens meelopen of proefdraaien. Misschien heb je juist materialen nodig om mee te oefenen en te ontdekken of het bij je past. Vanuit De Droomfabriek kunnen we dat mogelijk maken als het jou verder helpt.

WE ORGANISEREN GEZAMENLIJKE ACTIVITEITEN

Daarnaast organiseert De Droomfabriek ook leuke activiteiten. Hier kun je aan meedoen om nieuwe dingen te leren en iets leuks te doen met andere jongeren. Heb je ideeën over leuke activiteiten? De Droombegeleiders horen het graag. Zo kan jij doen wat je leuk vindt en wat belangrijk is voor jou.

voor wie is de droomfabriek?

De Droomfabriek is er voor alle jongeren die op PRO Emmen zitten of op PRO Emmen hebben gezeten. De Droomfabriek is dé plek voor jou als je wil werken aan jouw toekomstdromen, nieuwe dingen wil leren en/of leuke dingen wil doen met andere jongeren.

zijn er kosten?

Nee! Begeleiding vanuit de Droomfabriek is gratis. 

Bekijk de flyer

Bekijk ook de flyer van de Droomfabriek om nog meer te weten te komen en ervaringsverhalen te lezen.

Geïnteresseerd in Droombegeleiding?

Meld je aan!

Ik wil meedoen!