DE droomfabriek

Wie zijn wij?

Maak hieronder alvast kennis met onze droombegeleiders! Heb je vragen? Neem dan contact op.

Wilma Schraa

Wilma schraa

T:  06 - 4627 3614

E:  Wilma@droomfabriekdrenthe.nl

Hallo!

Heb je ook zin om te gaan ontdekken wat jij graag zou willen gaan doen, maar weet jij nog niet zo goed hoe je dat kan bereiken? Ik wil je daar graag bij ondersteunen! 

Mijn naam is Wilma Schraa en ik ben één van de Droombegeleiders. Ik bied graag ondersteuning op een creatieve manier. Door met jou te gaan tekenen, schilderen, kleien of een collage te maken bijvoorbeeld. Zo kun jij erachter komen wat voor jou belangrijk is en waar je goed in bent.

Ik heb er zin in en zie je graag binnenkort in De Droomfabriek! 

Stefan Moorlag

Stefan Moorlag

T:  06 - 3601 8536

E:  Stefan@droomfabriekdrenthe.nl

Hoi!

Mijn naam is Stefan en ik ga aan de slag als Droombegeleider bij De Droomfabriek. Daar heb ik veel zin in! Heb jij een droom die jij graag wil waarmaken, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Ik wil jou daar graag bij helpen om samen uit te zoeken hoe jij daar aan kan werken en het ook kan waar maken!  

Zelf woon ik in Stadskanaal en ben iemand die van sporten houdt. Wielrennen, mountainbiken, fitnessen of hardlopen doe ik graag als ik vrij ben. Verder hou ik van muziek en kijk ik graag naar films of series. 

Ik kijk ernaar uit om te helpen om jouw droom waar te maken!

Stefan Moorlag

Geïnteresseerd in Droombegeleiding?

Meld je aan!

Ik wil meedoen!